A Szentlélek iskolájában

A Szentlélek iskolájában

Könyv címe:
A Szentlélek iskolájában
Szerző:
P. Jacques Philippe
Kiadó:
Szeretetegységben Alapítvány
Oldalak száma:
96
Borító:
puha táblás, ragasztó kötött
Méret:
vágott A/5
ISBN:
978-615-01-1043-1
Nyelv:
magyar
Kiadás éve:
2021
Fordító:
Farkas Ferenc

A szerzőről

Jacques Philippe

A szerző, Jacques Philippe atya a Nyolc Boldogság Katolikus Közösség tagja. 1985-ben szentelték pappá. Lelkigyakorlatokat tart Franciaországban és külföldön. Írásai kiváltképpen igazodnak a modern ember lelki igényeihez: egyszerűek és gyakorlatiasak.

Ajánlók

  • Varga László püspök: „Isten nem klónozza a szentjeit, mindegyik eredeti és egyedi módon követi Krisztust és működik együtt a Szentlélekkel. […] Az életszentség a bennünk élő Szentlélek műve, mi csak együttműködünk vele. Az ő műve, hogy Isten szeretete olyan mértékben túlárad bennünk, hogy az másokat is elér és betölt. Ez a kis könyv ebben segíti az olvasót. Szeretettel és örömmel ajánlom!”
  • Schuschnigg Theresia nővér: „A maga egyszerű mélységében mintha eltalálna a szívünk keresését, vágyát Isten iránt.”
  • Bartha Angéla: „Ez a könyv megerősítést, és biztatást hozott számomra, mert mostanában egyre jobban foglalkoztatott a Szentlélek vezetése, s lám, felbukkant ez a könyv, mint Isten figyelmes ajándéka.”
  • Lackfi János: „Szokták mondani, legfontosabb a kommunikáció. Márpedig Isten kommunikál, finom belső sugallatokkal. Csak meg kell hallani. Hogy hogyan? Na, ezt már lehet tanulni…”
  • Lábánné Hollai Katalin: „Ahogy főzni is egyszerűbb, ha egy mesterszakács tanácsaira hagyatkozhatunk, úgy az életben is könnyebb boldogulnunk a Lélek súgásával. De ezt nem olyan könnyű meghallani, felismerni a saját és a kísértő gondolatok között. Ez a könyv kézzel fogható segítséget ad.”
  • Kovács Zoltán: „A könyv első olvasása katartikus élményt okozott. Végre valaki leírja a Szentlélekkel való kapcsolat konkrétumait! Végre valaki, aki egységbe rendezi azokat az átéléseket, amelyek az imaéletet kísérik! Végre egy lelki testvér, aki saját bőrén tapasztalja az Istent!”

Ízelítő

A könyv tartalomjegyzéke és bevezetője letölthető PDF formátumban.

Beszerzés és vásárlás

Alapítványunknál megrendelhető az alábbi gombra kattintva az űrlapon.

Rendelés