1 % 2010-ben

1 % 2010-ben

Kérjük, személyi jövedelemadó bevallásakor gondoljon ránk, és adja meg alapítványunkat kedvezményezettként. Az alapítvány adószáma: 18464427-1-06. Figyelem, adószámunk 2009 elején megváltozott, feltétlenül ez legyen megadva.

Önadózók (számítógépen vagy papíron) és egyszerűsített adóbevallás esetén:
Töltse ki a 0953 vagy a 0953E számú bevallás D lapját! Írja be „A kedvezményezett adószáma” mezőbe alapítványunk adószámát: 18464427-1-06. Nem kell kis borítékot használni, mert a rendelkező nyilatkozat az adóbevallás részét képezi. A nyomtatványt ne vágja szét.
Munkáltató útján
Nyomtassa ki az itt letölthető dokumentumot, és vágja szét a jelölt helyeken! Tegyen egy kivágott lapocskát egy megfelelő postai borítékba. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan! Adja le a borítékot a munkahelyén minél hamarabb (legkésőbb május 10-ig)!
Pótlás esetén
Ha már beküldte a rendelkező nyilatkozatot, és elfelejtett rendelkezni az 1%-ról, vagy a munkáltatónál nem volt rá mód vagy nem akarta leadni a borítékot: Nyomtassa ki az itt letölthető dokumentumot, és vágja szét a jelölt helyeken! Tegyen egy kivágott lapocskát egy megfelelő postai borítékba. A borítékra írja rá adóazonosító jelét, majd zárja le a borítékot, és írja alá a ragasztáson átnyúlóan! A borítékot személyesen vagy postai úton juttassa el az APEH-nak legkésőbb 2010. május 10-ig!
Írások